http://storylifecreate.blogspot.com/shieshie/shielamunir

tolong klik,sekali jew

Friday, 30 September 2011

kawan & kasih

spe percaye lelaki ney sebelum kapel  laen,lpas kapel laen,mksd laen 2 bkn nye,sblm kapel lelaki ttibe lepas kapel je jd pompuan mat patah,bukann,,simplenye,sbln kapel,die ckp,bertuah spe dpt awk,awk cantik,pandai,baik,blablabla,tp ble da kapel,ary2 nk gdo,npe??sbb xhargai??mngkin,,npe lbh baek kte berkawan dr berkasih??sbb ble kte berkawan,,,,

xpayah nk pkai comel2 ble kua
pompuan ney especially nye,ble dgn bf die nk tgk dri die perfect dkt mata bf die,contohnye ble date ary sabtu,dr hari rabu da dok belek2 almari try bju mne nk pkai tok date,klo xpuas aty gak,snggop klua cri bju bru tok date,pdhal nk p mkn steamboat jew,hehehx,,tkot dikebas la ktekn.tp ble dgn bff,girl xkesa pon nk serabai2 ke kluar pkai tshirt pagoda atok pon orait je kn,tol x??



nk cte apepon orait ja
ble dgn bf,mmg la kte blh cte smue mslh kte,suke duke lara,sgale2 blh cte,tp kte xblh nk cte pasal bff kte especially yg lelaki lbh2 kt die,coz nnty die trase d'duakn,,beza dgn bff,kte blh cte smue especially psl bf kte,sbb we juz a friend,so xde prasaan jelez 2,kn2??in fact,bff kte 2 yg akn tlg solve kn mslh antara kte n bf kte,,



nk panggil ape2 pon no hal
antara kte dgn bf nk kne sbok pkr,nk pnggl abg ayg kew,honey baby ke,mama papa ke,baby girl baby boy kew,mrumitkn kpale otak yg sempit je kn nk pkr smue2 2,tp dgn bff,ekot mood la,aku kau blh,sy awk blh,ttbe menggedik nk pnggl sayang pon orait ja,,xmnyemaksamunkn kpale otak yg mmg pnoh dgn lalang2 masalah,



nk breakup snang,tp nk ptus kawan??
ble kte gdo dgn bf,jln terakhir sll ckp,fine!!kte putus!!,esk lusa bru mnyesal breakup tnp kerelaan,cehh2,mcm tjuk lagu plak,,tp klo dgn bff,nk pts kwn,,ssh kn??gdo mcm mne pon,lme2 kte nk jgk kwn kte 2,ptus kasih mudah,pts kawan??spe ckp mudah??


kawan & kasih??

Thursday, 29 September 2011

Tuesday, 27 September 2011

tentang aku,kau dan dia


Selayaknya engkau tahu,
betapa, ku mencintai mu,
kau, tenangkan ku dari mimpi buruk ku
Selayaknya kau mengerti,
betapa, engkau ku kagumi,
kau telah tinggal, dalam palung hati
Betapa hancur hati ku,
melihat engkau bersamanya,
namun ku mencoba, tegar menghadapinya
Jangan kau menangis lagi,
tak sanggup aku melihatnya,
sekarang kau pilih diri ku atau dirinya

Kau tuliskan cerita, tentang engkau dan dia,
membuat, hati ku s’makin terluka
Sudah usai sudah, cerita engkau dan aku,
ku anggap, sebagai bingkisan kalbu

Ku tulis cerita, tentang aku dan dia,
sehingga membuat mu terluka
Sudah usai sudah, jangan menangis lagi,
ku rasa sampailah di sini


… kasih




Wednesday, 21 September 2011

Tuesday, 20 September 2011

yela,smue slh saya,fine!!!

saya la xfhm awk,
 saya la yg seksa awk,
saya la xsyg awk,
saya la xrndu awk,
saya la itu,
saya la ini,,,



awk la fhm saya,
awk la xseksa saya,
awk la syg saya,
awk la rindu saya,
awk la itu,
awk la ini,

yela,smue slh saya,fine!!!
awk je yg btol!!!















Monday, 19 September 2011

yummy,yummy,yummy


leleh air liur nk mkn soto kak timah,
lunch hour pleassseee

tidakketahuan....ary ney

tidakketahuan mood aryney,
tidakketahuan ape nk wt ary ney,
tidakketahuan ape yg akn jadi ary ney,
tidakketahuan nasib ary ney,
tidakketahuan nk mkn ape ary ney,
tidakketahuan kerja melambak mcm mne ary ney,
segalanye tidakketahuan.......ary ney

Thursday, 8 September 2011

sempat lagi,,,

ok2,firstly,slmt ary raye kpd semue,mohon ampun dan maaf klo ade trksr bahasa,tersilap kate2,termakan nasi beriani sape2,n terminom air coca cola kfc sape2,hihihihix,

taon ney,KAMI braye bersma mcm biase,hbs smue plosok dunia kami jelajah,hbs sdare mare shieshie n sdare mre die kami terjahhh,pnat kemmaen,,,n perhabisss gak duet shieshie bg duet raye,huhuhuhx,taon ney xdpt duet raye pongg,minyak kt die pon lg la xbg,kdekut,kedegak,,,,

da pnat2 p braye dua ary pusing stu malaysia,raye ketiga stu family p bercuti ye!!!!percutian yg jd idaman fmily sjak 3taon dl,,hahaha,lame ern,kihkih,yg xley blah 2,raye ke 3 nk p,raye ke 2 bru sbok nk cri homestay,bru sbok nk cri transport sewa,klam kbut org yg incharged,kahakahakah,kire percutian mngejut,terkezut la kirenye,nk tau p mane???jengjengjeng

langkawi larhhh,hahahx
pengembaraan dari kuala lumpur ke jeti kuala perlis memakan melahap membaham mase slame 6 jam plus2 berhenti beribu-ribu kali tok buang air,buang angin,makan karipap,ank namnges,muntah darah,hahahahx
mmg pnat sape2 yg drive 2,nseb baek dok blkg tdo je,,kehkehkeh,,fmily smue p ngan 5 buah kete,berkonvoi sakan

malas nk cte pnjg2,jamah jla pic2 comey ney,hihihix

on the way la ney

budjet pelancong sgt,hihix

ok,jom naek feri


van tok jln2 perhabeh duet,ade lg stu tau,xckop 1 van je,kihkihkih

homestay kami

meh2 breakfast dl,shieshie blnje,anda bayar,










ha,shopping lg,lalalala
ney si die yg nk bunting,tp xbunting2,so minom air tasik dayang bunting,ikhtiar jla kan,,hehehex


sumpah cantik pulau ney,laut terbersih yg shieshie pna tgk


BUKTI laut ney mmg bersih






comel ank buah shieshie maen bnd alah ney,hehehex
....the end....