http://storylifecreate.blogspot.com/shieshie/shielamunir

tolong klik,sekali jew

Thursday, 3 November 2011

Jahat la Lori Sampah Ney!!eee,geramnye...


Kelmarin shiela balik keje macam biase,pkol 5PM je da angkat beg,shutdown pc n say goodbye to Kak Zura,my officemate,hihix,,shiela ney dala pegi balik keje naek moto jew,pompuan tau jela bile naek moto kan,penoh tatasusila dan beretika,eceh2,sampai la satu simpang dekat tol karak tu shiela pon bagi signal kiri n nak masok la simpang tu,then,dengan bangga nye shiela tgk la kebelakang tok makesure xde kenderaan lain la kan,sebab musababnye kene tgk belakang coz side mirror kiri da hilang,kene rembat,,huhux,

dah tu,shiela perasan ada lori sampah yang beeesaaaarrr dekat line kiri sekali,so shiela slow mo jela dekat line kanan tu kan,nak tunggu lori tu potong dulu baru nk enter line kiri tu,huhhh,mentang2 la yang bawak moto tu pompuan,pak cik lori sampah tu saje la menslowmotionkan lagi lori gedabak die tu,shiela da lame da bagi signal kiri,kete belakang plak da mencucuk2 tak sabar2 nak potong minah rempit lembab ney,hihix

lori besar mcm ney la yang jahat tu,hummm : (


then,lori sampah tu finally potong gak tapi,

ponnnn,ponnnnnn!!!

dengan bunyi hon sekali!!


dengan hati yang tersentap dengan bunyi hon yang membingitkan telinga dan hati ney,shiela hampir nak terjatuh dari motor tu tau,haaa,naseb baik tak jatoh betol2,klo tak,nauzubillah,,,

jahatkan lori sampah tu,shiela tau la jentera die lagi besar dari jentera yang shiela bawak,tapi berhati perot la sikit dengan penunggang2 motorsikal,kita kan same2 guna jalanraya,same2 bayar cukai jalan ape,so,same2 la kita gune jalan tu kan,jangan membahayakan nyawa diri sendiri dan pengguna jalanraya yang lain..mesej ini ditaja oleh Jabatan Kerja Raya dan Hospital Besar Kuala Lumpur,hihix

so,shiela cume nak nasihatkan semua pengguna jalan raya
,BERHATI-HATILAH DI JALAN RAYA,

Ingat lah orang yang tersayang



14 .153672 orang tinggalkan nota cinta:

Farhana Jafri said...

hahaha nk blasd ndam kot.. org asyik wt muke sebek je klau jmpe lori smpah.. ;P

shiela munir said...

@Farhana Jafri hahax,tapi shiela senyum je ngan pak cik lori sampah tu,hihix

Cik Oda Gelang said...

xsuke kalo ade lori folow kat blakang keta..mcm lori hantu jeepers creepers =.="

shiela munir said...

@Cik Oda Gelang jeepers creepers,,hahahax,likelike >.<

Ku Azhar said...

btl2..lori2 slalu buat khianat T_T

Warna Warni Kehidupan said...

memang seram bawa motor kalau banyak kenderaan gajah kat jalan raya huhuhu

shiela munir said...

@Ku Azhar kan2,hemm,nasib la kita yang kerdil ney,,huhuhu :(

shiela munir said...

@Warna Warni Kehidupan 2la cabaran shiela ary2 pegi n balik keje,bkn xblh bwk kete,mls jew,lambat,hihix

Hawa Ahmady said...

kesian dia..jahat la lori sampah tu..!!

jom join contest..

http://hawaahmady92.blogspot.com/2011/11/contest-apa-benda-tu-part-1.html

shiela munir said...

@Hawa Ahmady memang jahatttt!! :(

onie said...

seksa jiwa dan batin bila lori sampah lalu,huhu

shiela munir said...

@onie bkn jiwa batin je,deria hidung smue tercemar,,wawawawa

Juliet_iRa~" said...

sll la camtu..
msti comel sgt ms tu..heee..;p

nk ngorat sbrnya tu..heee

salam aidiladha..:)

pss : jemput join my GA! nt boleh dpt ole2 CAMERON..:D

shiela munir said...

@Juliet_iRa~"klo nk ngorat pon jgn la sampai sentaphati maknak,,hihix